If you think you can or can’t do a thing, either way you’re right – Henry Ford

individuele begeleiding voor sporters

Voor wie? Ben jij een sporter en …

  • vind je het moeilijk om je keer op keer te blijven motiveren?
  • heb je last van wedstrijdspanning?
  • zou je graag zelfverzekerder aan een wedstrijd willen beginnen?
  • vind je het moeilijk om sport en je school of studie te combineren?
  • ben je gewoon benieuwd naar wat het trainen van mentale vaardigheden jou als sporter op kan leveren? 

Dan help ik je graag verder!

Hoe? Individuele begeleiding betekent dat we 1-op-1 bezig zijn met dat wat jou bezighoudt met betrekking tot presteren in sport. In de gesprekken kan je van mij verwachten dat ik je enerzijds inzicht geef over het toepassen van mentale vaardigheden (hoe doe je dit nu al en hoe kan het misschien beter). Anderzijds geef ik je praktische tips die je direct mee het veld/de baan op kan nemen! 

Waar? Waar de gesprekken plaatsvinden spreken we in overleg af. Ik kan bij je aan huis komen, maar ook op school of je sportclub. Op die manier kan het bijvoorbeeld aansluitend aan een training of in een tussenuur. Het voordeel van begeleiding op je club of vereniging is dat we dan de mogelijkheid hebben om ook op het veld/de baan te oefenen met nieuw geleerde tools! Mocht je liever niet in je eigen omgeving afspreken, denk ik altijd mee over wat wel een geschikte locatie kan zijn. Zo zijn er in Tilburg centrum verschillende locaties waar we op afspraak terecht kunnen.  

Kosten? Het uurtarief voor individuele begeleiding is €75,- per uur (excl. BTW).  

En verder?
Heb je vragen, ideeën of opmerkingen? In overleg is veel mogelijk, dus ik kom graag met je in contact!

coaching voor trainers

Voor wie? Ben jij trainer en …

  • ben je geïnteresseerd in wat mentale training jouw sporters én jezelf op kan leveren?
  • ben je (zo goed als) overtuigd van het belang van het trainen van mentale vaardigheden, maar weet je nog niet precies hoe je dit het best aan kunt pakken?
  • ga jij de uitdaging aan jezelf een spiegel voor te houden om jouw coachingsstijl te optimaliseren?

Dan kan ik je helpen!

Hoe? Samen bedenken we een manier die bij je past. We kunnen 1-op-1 in gesprek, ik kan met je meekijken tijdens trainingen of we combineren beiden!

Waar? Ik ben flexibel om op locatie (bijv. op de club/vereniging) langs te komen. Op die manier staan we dicht bij de praktijk en is het voor mij mogelijk om mee te kijken gedurende trainingen. Liever elders afspreken? Dat kan! In overleg bepalen we wat een geschikte locatie is. In Tilburg centrum zijn verschillende locaties waar we op afspraak terecht kunnen.

Kosten? Het uurtarief voor individuele begeleiding is €75,- per uur (excl. BTW).  

En verder?
Heb je vragen, ideeën of opmerkingen? In overleg is veel mogelijk, dus ik kom graag met je in contact! Zou je liever samen met andere trainers meer leren over sportpsychologie? Kijk dan voor meer informatie bij Trainingen / Workshops.