Het laatste nieuws

Sportpsychologie + Spinning: succesformule HomeRide

13 januari 2019

Vijfhonderd kilometer fietsen voor het goede doel, daar draag ik graag mijn steentje aan bij! Afgelopen zondag gaf ik een training over ‘Focus in duursport’ aan De Kruikenbikers! Dit team van wielrenners en begeleiders leggen op 22 en 23 juni 500 kilometer af om geld op te halen voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Na de mentale training ging ik zelf de uitdaging aan en stapte mee de spinning fiets op voor een pittige training, waar de mentale skills direct van pas kwamen. Bekijk de video voor een sfeerimpressie. Ook je steentje bijdragen? Doneren kan hier

Lauri Staats helpt bij TeamUp Oisterwijk

27 november 2018

“Deze kinderen hebben stuk voor stuk een verhaal, waar wij ons maar moeilijk iets bij voor kunnen stellen. De successen zitten hem in de kleine geluksmomentjes die we met elkaar delen. Wanneer ik het terrein oploop en de kinderen komen me al joelend “TeamUp! TeamUp!” tegemoet, is mijn dag compleet.” Lees meer.

Theo Michels

Wielrenner, Team Kruikenbikers 2019

Bedankt voor je workshop van afgelopen zondag! Zo’n workshop zet een sporter aan het denken en geeft hem de mogelijkheid zijn prestaties te verbeteren! 

Erben Wennemars bezoekt TeamUp

17 december 2018

Erben Wennemars brengt een bezoek aan het AZC om te bekijken wat sport kan doen in een asielzoekerscentrum. “Sport is veel meer dan alleen presteren, en dat komt bij TeamUp heel mooi tot uiting,” aldus Wennemars. Luister hier het hele radiofragment.