You will either step forward into growth, or you will step back into safety – Abraham Maslov

Voor wat betreft het verzorgen van training, workshops of lezingen zijn er talloze mogelijkheden. Heb je zelf een idee? Neem dan rechtstreeks contact op! Eerst ideeën en inspiratie opdoen? Lees vooral verder!

Workshops voor teams

Zijn jullie een (sport)team en geïnteresseerd in sportpsychologie? Dan kan je denken aan één of meerdere workshops rondom de thema’s teambuildingeffectief communiceren of teamwork. Het voordeel als team is dat je een homogene groep vormt, waardoor de workshops kunnen worden aangepast aan de (tak van) sport die jullie beoefenen! Binnen deze setting kunnen we ook aan de slag met thema’s rondom individuele mentale vaardigheden, zoals focus, zelfspraak of visualisatie.

Train de trainer

Train de trainer is bedoeld voor trainers die hun krachten willen bundelen en zich samen willen inzetten voor het verbeteren van coachingsvaardigheden alsmede het opdoen van kennis over hoe mentale training onderdeel gemaakt kan worden van (bestaande) trainingsschema’s. Hoe ondersteun je sporters optimaal in je coaching en hoe zorg je dat er voldoende aandacht is voor het trainen van mentale vaardigheden? Laten we daar samen achter komen!

Sportbrede workshops / lezingen

Binnen sportpsychologie zijn er vele interessante onderwerpen die zich lenen voor een lezing of workshop aan heterogene groepen (jong en oud, uiteenlopende sporten, etc). Denk hierbij bijvoorbeeld aan omgaan met prestatiedruk, verbeteren van zelfvertrouwen, psychologie en blessures, creativiteit. In overleg met u als opdrachtgever bekijken we waar de interesse naar uit gaat en hoe ik daar vorm aan kan geven. 

Voor vragen over de mogelijkheden en bijbehorende kosten, kunt u vrijblijvend contact met me opnemen.